סלט פול של נטלי
סלט פול של נטלי
רכיבים:
פול ירוק
בצל סגול
2 עגבניות
לרוטב:
שום כתוש
חומץ
מלח
פלפל שחור
מעט רוטב צ'ילי
אופן ההכנה:
בקערה חסינה עם מים מרככים את הפול כ 7 דקות במיקרו או מבשלים במים ללא מלח.
במקביל לוקחים מחבת פסים. מרססים בשמן חותכים בצל סגול לפרוסות וצולים על המחבת משני הצדדים.
חותכים 2 עגבניות לקערה. מסננים את הפול ומקפיצים אותם במחבת משומנת.
מוסיפים את הבצל והפולים הקלויים לקערת העגבניות.
כרוטב אני מכינה בצנצנת, שום כתוש חומץ מלח פלפל שחור ומעט רוטב צ'ילי. מנערת ושופכת מעל הסלט. לגבי הרוטב אפשר לגוון...
כיצד נתייחס?
כוס פול ירוק הינו מנה וחצי של חלבון
